ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Αλλαγή απόφασης: Την Άνοιξη οι προκαταρκτικές εξετάσεις των υποψηφίων για τις Στρατιωτικές Σχολές και τις Σχολές Αστυνομίας, Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος

0 comments 0 share
Το υπουργείο Παιδείας με τα συναρμόδια υπουργεία συζητούν και μάλλον βρίσκονται λίγο πριν την οριστική απόφαση ώστε να πάρουν πίσω την αρχική τους σκέψη, σύμφωνα με την οποία οι μαθητές που θα συμμετάσχουν τον Ιούνιο του 2022 στις Πανελλαδικές εξετάσεις και θα είναι υποψήφιοι για τις Στρατιωτικές Σχολές, καθώς και για τις Σχολές Αστυνομίας, Πυροσβεστικού  και Λιμενικού Σώματος, θα δώσουν τις απαραίτητες προκαταρκτικές εξετάσεις (αθλήματα) όχι τον Ιούνιο του 2022 (όπως συνέβαινε μέχρι και φέτος), αλλά το τρίτο δεκαήμερο του ερχόμενη Οκτώβρη ή στα μέσα Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή η απόφαση αναμένεται να αλλάξει καθώς τα συναρμόδια υπουργεία ήδη εξετάζουν να δώσουν οι υποψήφιοι τις προκαταρκτικές εξετάσεις την Άνοιξη του 2022, δηλαδή έναν ή δύο μήνες πριν τον Ιούνιο, και όχι τον ερχόμενο Οκτώβριο ή Νοέμβριο. 
Οι ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής των ΠΚΕ των υποψηφίων καθώς και οι λοιπές λεπτομέρειες, θα ανακοινωθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα και θα  καθορισθούν με τις σχετικές προκηρύξεις των αρμόδιων υπουργείων (δηλ. του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη).

Σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!