Βιογραφικό

 

Ονομάζομαι Γιάννης Φλιάτης και είμαι Ψυχολόγος – Γνωστικός Συμπεριφορικός Ψυχοθεραπευτής. Αποφοίτησα ως Ψυχολόγος από το Τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έγινα κάτοχος Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος και εκπαιδεύτηκα ως Γνωστικός Συμπεριφορικός Ψυχοθεραπευτής στο 3ετές πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρείας Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας στη Θεσσαλονίκη. 

Η πρακτική μου άσκηση στα πλαίσια του πτυχίου μου έγινε σε συνεργασία με εξωτερική δομή του Ψυχιατρείου Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια επέλεξα την εξειδίκευση στην ψυχοθεραπεία και ειδικότερα στην Γνωστική Συμπεριφορική Θεραπεία (CBT), μία θεραπευτική προσέγγιση παγκοσμίως αναγνωρισμένη και ιδιαίτερα αποτελεσματική σε ένα ευρύ φάσμα ψυχικών διαταραχών, μέσα από το 3ετές πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρείας Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας. Η ολοκλήρωση του συγκεκριμένου προγράμματος προϋποθέτει πάνω από 300 ώρες θεωρητικής εκπαίδευσης, καθώς και την απαραίτητη εποπτευόμενη κλινική πράξη.

Στη διάρκεια του προγράμματος διατήρησα 2ετή συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και συγκεκριμένα με το Κέντρο Συμβουλευτικής και Στήριξης Φοιτητών του πανεπιστημίου σχετικά με την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και συμβουλευτικής στους φοιτητές του ιδρύματος.  Από τον Ιούνιο του 2021 διατηρώ ιδιωτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη, Τσιμισκή 16, Στοά Χρυσικοπούλου.

Τέλος, το ενδιαφέρον μου για την ψυχολογία και την ψυχοθεραπεία δε σταματά στα παραπάνω, αφού προσπαθώ να συμμετέχω συνεχώς σε σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα με σκοπό τόσο την προσωπική μου βελτίωση όσο και της ποιότητας των υπηρεσιών μου.


Περισσότερες πληροφορίες: https://fliatiscbt.gr/


Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!